Se spune că anul bun se cunoaște după primele inițiative pe care le iei.

      Nu mai lăsa istoricul negativ să îți afecteze bunăstarea financiară.

       Într-o perioadă în care toate se scumpesc și traiul de zi cu zi devine tot mai dificil, este bine să ai un backup la care să poți apela în cazul în care rămâi în imposibilitate de plată pe parcursul anului.

Ei bine, acest backup poate consta în niște bani puși deoparte pentru “zile negre”, în niște câștiguri financiare substanțiale, sau de cele mai multe ori, pentru 7 din 10 români, backup-ul poate veni dintr-o linie de credit.

       Dar cum să obții această linie de credit, dacă figurezi în Biroul de Credit cu întârzieri din trecut?

      Ce ai spune dacă ai discuta cu o echipă determinată să te ajute în rezolvarea problemelor și întârzierilor din Biroul de Credit?

      Tocmai la acest lucru ne-am gândit și noi, atunci când am decis să venim în ajutorul oamenilor cu serviciul de ștergere a istoricului negativ din Biroul de Credit.

Știm, zilnic vezi reclame la asemenea servicii. Da, există o sumedenie de firme care pot face asta, mai scump sau mai ieftin, depinde de mai mulți factori.

Noi nu te obligăm să aplici la noi, este decizia ta, dar în schimb ce îți putem promite este faptul că facem tot ce putem să te ajutăm. Pentru noi, situația fiecărui client contează și ne dăm silință să rectificăm situația negativă din Biroul de Credit.

În plus, noi lucrăm GRATUIT, până în faza în care s-a rezolvat ștergerea din Biroul de Credit, și clientul este eligibil pentru a lua un împrumut.
Asta înseamnă că nu percepem niciun cost în avans și mai mult decât atât comisionul este doar la succes.

 

Ce ar fi dacă ai completa formularul de mai jos pentru a beneficia de o consiliere personalizată în ceea ce privește situația din Biroul de Credit ?

  Datele tale:
  Istoric finanțe:

  Un comentariu

  Lasă un răspuns

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Post comment