Formular de ștergere/rectificare a întârzierilor din Biroul de Credit

Dacă ești raportat ca și rău-platnic în Biroul de Credit, dar creditele sunt mai vechi, și nu mai există sumă restantă în momentul de față, te putem ajuta să iei un nou credit. Îți oferim serviciul de ștergere și rectificare a întârzierilor din Biroul de Credit.

  Datele tale:

  Istoric finanțe:  Dacă există întârzieri în ultimele 3 luni, sau creditele nu sunt închise, nu se poate șterge istoricul negativ !


  ATENȚIE: Procedura de a verifica situația din Biroul de Credit, se va face doar după confirmarea telefonică, pentru că este nevoie de ajutorul tau ( vei primi o serie de mesaje pe telefon ).

  Prin transmiterea /primirea de mesaje electronice către sau de la SOLUTIIFINANCIARE.RO, persoanele fizice își dau acordul pentru prelucrarea, de către SC GetUpEasy Consulting SRL, a datelor lor cu caracter personal (nume, carte identitate, date bancare, adresă etc.) furnizate de persoana fizică în scopul solicitării de informații sau prestării unor servicii viitoare.

  Prelucrarea acestor date cu caracter personal se face exclusiv în scopul de a răspunde mesajelor dvs. (cereri de oferte, solicitări de informații, etc) și de a îndeplini formalitățile necesare pentru prestarea serviciilor solicitate.

  Informații detaliate privind drepturile dvs. și politica GetUpEasy Consulting SRL de confidențialitate a prelucrării datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice pot fi consultate pe web situl solutiifinanciare.ro ,acestea fiind actualizate periodic în funcție de modificările legislative.


  vivacredit.ro