Apari în Biroul de Credit cu întârzieri, iar acum vrei să aplici pentru un credit?
Noi te putem ajuta să-ți ștergi istoricul negativ!

Dacă apari în baza de date a Biroului de Credit cu întârzieri, ca și rău-platnic, dar creditele sunt mai vechi, și nu mai există sumă restantă în momentul de față, te putem ajuta să iei un nou credit. Îți oferim serviciul de ștergere și rectificare a întârzierilor din Biroul de Credit.

Apari în Biroul de Credit ?
Tot mai multe persoane se regăsesc în lista cu rău platnici (sunt înregistrati cu întârzieri) și doresc ștergerea din baza de date.

Echipa noastră te ajută să afli care este istoricul tău de creditare. Apoi, ștergem istoricul negativ și te ajutăm să obții un credit nou!

ATENȚIE !!! EXISTĂ COMISION DOAR LA SUCCES ! Adică doar dacă reușim să realizăm ștergerea, trebuie să plătești. Dacă nu se poate realiza ștergerea, nu există niciun cost. NU EXISTĂ COSTURI ÎN AVANS !!!

DACĂ APARI ÎN BIROUL DE CREDIT ȘI EȘTI INTERESAT/Ă, COMPLETEAZĂ FORMULARUL !

Prin completarea formularului, verificăm GRATUIT pentru tine, situația din Biroul de Credit!

Te contactam în cel mult 24 de ore!

Avem nevoie de numele tău, numărul de telefon la care te putem contacta și județul din care ești.
De asemenea în formular vei mai întâlni două întrebări, ce instituție te-a raportat și care este situația actuală a creditului. Aceste informații ne sunt de ajutor în preanaliza dosarului tău.

Te asigurăm că prelucrăm aceste date în conformitate cu GDPR, exclusiv pentru verificarea situației tale din Biroul de Credit.