Dacă ai nevoie de finanțare pentru diverse proiecte, Revolut îți oferă de acum oportunitatea de a te împrumuta. Poți accesa peste 120.000 de lei, iar rata dobânzii e fixă, anunță reprezentanții aplicației financiar-bancare.

Reprezentanții aplicației anunță că Revolut oferă acum instrumente de finanțare clienților români. Procedeul de obținere a banilor se desfășoară rapid și digital. Practic, în doar câteva minute poți primi banii!

E vorba despre un împrumut de nevoi personale a cărui sumă maximă se ridică la 125.000 RON. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului.

Ce dobândă îți cere Revolut, ca să te împrumute cu bani ?

În această perioadă marcată de creșteri puternice ale dobânzilor, trebuie precizat că instrumentul Revolut oferă o rată a dobânzii fixă. Aceasta variază între 6,99% și 15,59%, în funcție de profilul clientului.

”Creditul de nevoi personale – în stilul Revolut, este ușor de obținut, direct din aplicație, în câțiva pași simpli, și foarte transparent în privința costurilor. Singurul cost care se percepe fiind dobânda. Nu există comisioane de emitere și pentru rambursare anticipată și nici alte costuri ascunse. Împrumutul se adresează, pentru moment, clienților Revolut cu istoric de creditare al căror venit poate fi verificat online. Dar este un proces etapizat și, în curând, vom fi în măsură să adăugăm și alte categorii acceptate.

Produsul este oferit doar în moneda locală RON, cu dobândă fixă pe toată perioada creditului, și o durată de maxim 60 de luni. Ca și în cazul altor produse Revolut, ne gândim mai întâi la clienți și ne străduim să le oferim o experiență de management al finanțelor personale complet diferită. Produsul nostru este disponibil 24/7 în aplicație.

Revolut mai anunță că există posibilitatea pentru beneficiarul împrumutului să modifice data de rambursare lunară. De asemenea, e posibil și să efectueze rambursări parțiale sau totale direct din aplicație și să-și verifice extrasul de credit în orice moment.

În viitor, oportunitățile de finanțare vor fi mai multe, mai spun reprezentanții aplicației. Acestia au planuri mari pentru piața din România, dorind extinderea instrumentelor de creditare pentru conaționalii noștri.

TU AI CARD REVOLUT ?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment