Cine suntem?

Suntem o echipă de oameni cu experiență în domeniul financiar care au decis să lucreze împreună, pentru a putea soluționa problemele întâmpinate de clienți în relația cu toate instituțiile bancare din România.

Din anul 2017, societatea GetUpEasy Consulting SRL / ZMARCOM PC & SOFTWARE SRL, presteaza servicii aferente codului CAEN 6619, si anume activități auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activități de asigurări si fonduri de pensii.

Consultanță pe WhatsApp

Bogdan – 0729 402 287

Marian – 0785 253 952

Serviciile noastre

Denumirea SOLUTIIFINANCIARE.RO este folosita de aceasta societate din anul 2019, si am reusit sa venim in intampinarea a cateva sute de clienti.

Să oferim consultanță în domeniul financiar este unul din serviciile noastre. Credem că de birocrația din România s-a lovit orice om care are nevoie de un credit sau o refinanțare, iar noi suntem o soluție potrivită pentru nevoile tale.

ȘTERGERE DIN BIROUL DE CREDIT

Conform noii legislații europene GDPR, Biroul de Credit este în continuare îndreptățit să vă gestioneze datele personale cu privire la activitatea de creditare.În urma experienței cu peste 150 de clienți, echipa noastră vă poate ajută să fiți șters din Biroul de Credit, aplicând legislația națională și europeană (Regulamentul  679/2016)

ACORDARE CREDIT DE NEVOI PERSONALE

Fiecare instituție bancară și/sau non-bancară impune o anumită limită de finanțare privind creditele. Limita de finanțare este concepută ținând cont de parametrii de risc, dar mai ales de posibilitățile financiare și de nevoile viitorului client. Împreună alegem soluția de finanțare potrivită dorințelor tale.

REFINANȚARE

Beneficiile refinanțărilor sunt numeroase şi depind, în mare parte, de ceea ce clientul negociază cu noua unitate bancară. Acesta poate opta pentru un produs mai bun din punct de vedere al dobânzii, al perioadei de plata, al perioadei de graţie. Alegerea inspirată a acestui produs îi poate asigura clientului şi o economie considerabilă la suma totală înapoiată unităţii bancare.

CONSULTANTA GRATUITA

Să oferim consultanță în domeniul financiar este unul din atuurile noastre. Credem că de birocrația din România s-a lovit orice om care are nevoie de un credit sau o refinanțare, iar noi suntem o soluție potrivită pentru nevoile tale.