Asigurarea de viata

Viata noastra este amenintata de multe riscuri, unele mai mari, altele mai mici, care ne afecteaza capacitatea de munca sau chiar viata. Unele dintre riscuri sunt evenimente probabile, ele ne pot afecta sau nu, dar exista riscul de deces, care este o certitudine, intrebarea este doar cand se va intampla.

Asigurarea de viata este modalitatea prin care aceste riscuri sunt preluate de o companie de asigurari, care in schimbul unei sume de bani prestabilite preia aceste riscuri, si in cazul producerii evenimentului nedorit va despagubi persoana asigurata sau beneficiarul acestuia.

Este firesc ca siguranta financiara a familiei tale sa fie pentru tine o prioritate. Ofera-le protectie financiara celor dragi alegand o asigurare de viata.

Asigurarea de sanatate

Planul este un pachet extins continand beneficiile esentiale legate de spitalizare continua si spitalizare de zi, precum si asistenta medicala ambulatorie, pe perioada graviditatii si la nastere, stomatologica, evacuare si repatriere, ca servicii optionale. Suma totala maxima anuala asigurata este de 1.875.000 Euro de persoana. Avantajele unei asigurari individuale de sanatate.

Incheind o asigurare individuala de sanatate, puteti fi siguri ca veti primi cele mai bune servicii si cel mai bun tratament, daca si acolo unde este nevoie. Asigurarea va cuprinde urmatoarele:

Toate serviciile de urgenta, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana
Consultatii la un medic specialist
Asistenta medicala ambulatorie
Costul interventiilor chirurgicale
Spitalizare

    SOLICITĂ OFERTĂ