Asigurarea in caz de accidente

Cum te ajuta asigurarea de accidente?
Accidentele au loc oriunde si in momente neasteptate, in cele mai multe cazuri, consecintele de natura medicala fiind mai severe decat ne-am putea imagina. O asigurare de accidente te protejeaza atat in cazul necesitatii unor interventii chirurgicale, a spitalizarii sau a unui tratament, scutindu-te de orice griji financiare.

De ce sa alegi asigurare de accidente ?
Incheind o asigurare de accidente la noi te protejezi pe tine, dar ii protejezi in acest fel si pe cei apropiati, care in cazul unui astfel de accident de cele mai multe ori suporta alaturi de tine prejudiciile financiare care apar, in special atunci cand este vorba de spitalizare, tratament sau interventii chirurgicale. Accidentele pot avea loc oricand, oriunde. Oricare dintre noi poate deveni victima unui accident, indiferent de natura acestuia. De aceea, compania noastra ofera asigurari de accidente dedicate, menite sa te protejeze si sa te scutesca de grijile financiare aferente.

Asigurarea de accidente a persoanelor fizice

Nu este cazul sa te ingrijorezi pentru cheltuielile suportate in urma unui accident daca ai incheiat o Asigurare de accidente !

Nu numai ca in cazul producerii unui accident nu va trebui sa te confrunti cu probleme financiare legate de spitalizare, tratament sau chiar interventii chirurgicale post traumatice, dar ii vei proteja si pe cei apropiati de aceste griji suplimentare.

Riscuri acoperite de asigurarea de accidente

deces si invaliditate permanenta, ca urmare a unui accident. Accidentele cuprinse in asigurare sunt urmatoarele evenimente subite, provenite din afara si fara vointa persoanei asigurate: explozia, prabusirea/alunecarea de teren, lovirea, inteparea, taierea, caderea, alunecarea, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, trasnetul, electrocutarea, arsura, degerarea, inecul, intoxicarea subita, otravirea, asfixierea subita, infectia accidentala, cele produse ca urmare a circulatiei mijloacelor de transport sau din cauza accidentelor produse acestora, precum si cele provocate de functionarea ori folosirea masinilor, aparatelor, instrumentelor, sculelor sau armelor, urmarile imediate (deces sau invaliditate permanenta) ale efortului fizic excesiv, impus de forta majora.

    SOLICITĂ OFERTĂ