Daca intentionati sa rezolvati o chestiune importanta, cum ar fi achizitia unei locuinte sau a unor bunuri de folosinta indelungata, si va ganditi sa contractati un credit, variantele pe care vi le ofera un broker de credit va ajuta sa alegeti creditul care vi se potriveste.

Un împrumut ipotecar ales în grabă se poate transforma într-o povară. Un broker de credite poate fi un ajutor atunci când începeţi căutările pentru a deveni clientul băncilor.
Un împrumut ipotecar ales în grabă, fără verificarea în amănunt a ofertei, ajunge să se transforme într-o povară pentru următorii 30 de ani, iar bucuria cumpărării unei locuinţe noi este umbrită de costurile mult prea ridicate. Un broker de credite poate fi un ajutor atunci când începeţi căutările pentru a deveni clientul băncilor. Aflaţi mai multe despre rolul unui broker de credite.

Cel mai mare procent din totalul creditelor intermediate de brokeri sunt cele ipotecare.

Brokerul de credite poate fi un ajutor mai ales atunci când clientul nu are o educaţie financiară.

Accesând creditul prin intermediul unui broker economisiţi nu doar timp dar şi bani.

În prezent, brokerii de credite sunt de două feluri. Cei ale căror servicii sunt plătite de client şi cei care-şi oferă serviciile gratuit clienţilor, comisionul fiind perceput de la bancă.

În acest moment, chiar dacă există un interes mare pentru creditele ipotecare, românii nu se grăbesc să cumpere.

Motivul?!

Înainte de a vă îndatora la bancă pentru următorii 30 de ani, verificaţi întreaga ofertă de pe piaţă. În acest fel veţi face cea mai bună alegere.

Urmărește videoclipul de mai jos, pentru o explicație mai clară despre avantajele pe care le ai dacă apelezi la un broker de credite.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment